Om våra auktioner

Ett antikvariat online - via Tradera

Vi använder oss av Tradera för att sälja våra böcker.

Tradera har funnits sedan 1999 och besöks över 2 miljoner gånger varje vecka. Det kanske inte är så konstigt – att köpa på Tradera är nämligen enkelt, kul och smart – både för plånboken och miljön!

Auktionerna ser till att vi som antikvariat kan hålla priserna nere, samt se att böckerna hamnar hos de som verkligen vill ha dem. Där säljer vi antika och begagnade böcker online med mycket historia.

Besök våra webbutiker för att se hela vårt sortiment:

Begagnade böcker

På våra auktioner lägger vi ut udda och ovanliga böcker som kan vara svåra att få tag, på samt en del dyrare antika böcker. Självklart med lågt utropspris. Vi har även Fastpris och Köp nu böcker i båda våra webbutiker.

(Glöm inte att titta i kategorin Övrigt där många böcker hamnar som är svårkategoriserade)

Några bokauktioner som ligger ute just nu på Tradera

På Erty07:

På Lumppapperet:

Om våra Bokauktioner

Vi lägger även ut bokpartier på Traderas auktioner. Våra bokauktion pågår löpande och auktionstiden varierar mellan 5-14 dagar. Ett bokparti innehåller böcker inom samma kategori område. Mest faktaböcker inom området historia, technica & nautica, konstböcker, arkitektur och järnväg & flyglitteratur samt att ett parti böcker innehåller 2-10st böcker och väger 2-9 kg som fraktas med Schenker, detta för att få ner transportkostnad per bok. Vi samfraktar böcker köpta på auktionerna och butikerna om ni skickar ett mail till oss i samband med ert köp.

Frakt

Vi samfraktar om möjligt med Schenker. Om du köper böcker från båda webbutikerna och vill att vi samfraktar skicka då ett mejl till oss på lumppapperet@hotmail.com direkt efter avslutad auktion eller fastpris köp.

Följ Traderas info vid köp samt se även vårt info-meddelande som kommer efter avslutat köp.